***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Пребиха посред бял ден жена с дете, опитала се да помогне на друга. Година от трагедията на „Струма“: какво се промени?


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 23 ноември   

 

… при разходка в столичния парк „ Герена “ денем е чула  писъци и е видяла по какъв начин мъж пребива приятелката си.

Не ги познава. Предложила е помощ на жертвата и се е обадила на тел. 112. В непосредствена непосредственост не е имало други хора.

„ Жената пристигна плачейки и ме молеше да не депозирам сигнал, тъй като за нея ще стане по-зле. В този миг, до момента в който приказвах по телефона, той стартира да я души на площадката и супер доста се изплаших. И крещя по телефона, че той я души и ще я убие. На ръцете ми беше детето ми… той пристигна към мен… “

„ Удари ме доста мощно в челюстта, потегли да ме души, в този миг нали аз започнах да крещя по телефона, че атакува и мен. Взе ми телефона, разруши го, телефонът е на сол “, продължава описа пострадалата.

Битата жена се надява, че органите на реда ще издирят и насилника, и жертвата. Подадена е тъжба до Столична дирекция на вътрешните работи  и се води следствие по случая.

***

Навършва се тъкмо година от автобусната злополука на Автомагистрала „ Струма “, при която починаха 45 души, измежду които дами и деца от Северна Македония. В рейса e и дъщерята на Мухедин. 26-годишното момиче е измежду жертвите.

„ Една другарка предложи да вървят на шопинг - 2-3 дни на отмора до Истанбул.

Tя ѝ беше другарка от детството. От 5-годишни бяха дружно и сякаш Господ искаше и в гибелта да са дружно “, описа той.

За последно татко и щерка се чуват към час преди съдбовния случай.

„ Беше прелестен диалог. Каза, че е видяла, че съм онлайн и ми звъни единствено да ме чуе. За мен тази нощ беше доста тежка - заспивах и се будих. В 6:15 ч. се разсъних и инцидентно взимам мобилния телефон и чета че се е случило злощастие в България с рейс. Не пишеше с кой рейс. Звънях на организацията, която организираше пътуването, на щерка ми – не подвига, на приятелката ѝ – и тя не подвига “, добави бащата на момичето.

***

Мнозинството в Народното събрание ратифицира на две четения двете съглашения, свързани със средствата за заплащането на първите 8 военни самолета Ф-16, Блок 70.

***

„ Тези, които се занимаваха с пазаруване на гласове, в този момент се занимават с транспортиране на мигранти “. 

Това сподели за " Твоят ден " Любен Иванов от " Демократична България ".

„ Ще обсъдим чуване на министъра на вътрешните работи, той би трябвало да понесе политическата отговорност. Може би би трябвало да намерения за оставка “.

***

„ Консултациите не до момента не доведоха до нищо, тъй като ГЕРБ са импотентни да сформират кабинет. Според мен президентът би трябвало да се забърза с мандатите, с цел да излезем от това безвремие, в което сме трети месец “, съобщи съпредседателят на Политическа партия Асен Василев.

***

Мигрантът е арестуван в региона на Автогара Юг, съобщи Българска национална телевизия.

Преди минути чужденецът бе докаран от органите на реда в Първо районно ръководство за разпит.

***

Въоръжен с огнестрелно оръжие мъж откри огън в супермаркет от веригата „ Уолмарт "  в американския щат Вирджиния.

Според полицията има убити и ранени, само че прецизен брой не се оповестява, предадоха Си Ен Ен, „ Ню Йорк таймс " и Франс прес, осведоми Българска телеграфна агенция.

***

***

В края на септември основният прокурор на щата Ню Йорк Летиша Джеймс повдигна обвиняване против Тръмп и децата му за " съзнателно " манипулиране на оценките на активите на групата " Тръмп организейшън. Сред тях са голф клубове, първокласни хотели и други недвижими парцели, а задачата е била приемане на по-изгодни банкови заеми и понижаване на дължимите налози.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР